Όροι Χρήσης

Σας καλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους παρακάτω όρους. Η χρήση του παρόντος ιστοτόπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των παρακάτω όρων.

Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω του www.antypa.gr αλλά και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που περιλαμβάνεται στον ιστοτόπο αυτό, με οποιαδήποτε μορφή, παρέχεται “ως έχει”, χωρίς κανενός είδους εγγύηση. Το www.antypa.gr δεν αποδέχεται υποχρέωση αποζημίωσης ή άλλη ευθύνη για τυχόν ζημιά ή ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Η χρήση του  www.antypa.gr πρέπει να γίνεται σύμφωνα με το Νόμο και τα χρηστά ήθη. Η ευθύνη για το περιεχόμενο των συναλλαγών ανήκει στο χρήση και ο παρόν ιστότοπος δεν μεταβάλλει με κανέναν τρόπο τα δεδομένα που του παρέχονται. Η χρήση του  www.antypa.grυπόκειται στην Ελληνική και Διεθνή νομοθεσία και οι χρήστες συμφωνούν να μην την παραβιάσουν παραβιάσουν μέσω του παρόντος ιστοτόπου.

Οι επισκέπτες του www.antypa.gr συναινούν να μην κάνουν χρήση του παρόντος ιστοτόπου για οτιδήποτε από τα παρακάτω:

• Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου του οποίου το δικαίωμα μετάδοσης δεν έχουν σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εν ισχύ συμβάσεις, καθώς και περιεχομένου που παραβιάζει πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων.
• Μετάδοση με οποιοδήποτε τρόπο περιεχομένου που περιέχει ιούς λογισμικού, ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που έχει σχεδιαστεί με στόχο την πρόκληση οποιουδήποτε τύπου φθοράς ή βλάβης στο Το  www.antypa.gr, τους χρήστες του ή τρίτα μέρη.
• Μετάδοση με οποιονδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, ή προσβλητικό προς οποιονδήποτε για οποιοδήποτε λόγο, προσβάλλει το απόρρητο ή την εμπιστευτικότητα οποιουδήποτε, τα χρηστά ήθη, τις κοινωνικές αξίες, ή την ανηλικότητα.

Επίσης, απαγορεύεται ρητά η εκούσια ή ακούσια παραβίαση της ισχύουσας νομοθεσίας, η παρενόχληση τρίτων και η συλλογή προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες μέσω του   www.antypa.gr

Οι χρήστες του  www.antypa.gr αποδέχονται ότι οι υπάλληλοι, συνεργάτες, ιδιοκτήτες και άλλοι εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του ιστότοπου  www.antypa.gr δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε προκύψει από τη χρήση του ιστότοπου και των προϊόντων που διατίθενται μέσω αυτού.

Το οποιασδήποτε μορφής υλικό (κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες, λογισμικό κ.λπ.) που περιλαμβάνεται στο www.antypa.grανήκει στους δημιουργούς του και προστατεύεται από τη Νομοθεσία. Απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη. Η εμφάνιση του υλικού στον παρόντα ιστοτόπο σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως εκχώρηση δικαιώματος χρήσης του.

Το   www.antypa.grκαταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει στους χρήστες του τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες. Δεν μπορούμε όμως να εγγυηθούμε ότι δεν θα γίνουν λάθη ή ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στη λειτουργία του καταστήματος. Επίσης, οποιαδήποτε αναφορά ή σύνδεσμος προς άλλο ιστοτόπο παρέχεται με σκοπό τη διευκόλυνση ή την περαιτέρω ενημέρωση των χρηστών και το   www.antypa.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών.

Σημειώστε επίσης, ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι φωτογραφίες να αναπαριστούν το εκάστοτε προϊόν όσο το δυνατόν πιο πιστά, αλλά δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη στην περίπτωση που κάποιες δεν είναι ακριβείς. Κάνοντας χρήση του παρόντος ιστότοπου αποδέχεστε ότι κάνετε χρήση με δική σας ευθύνη και τον αποδέχεστε ως έχει.

Η χρήση του Το  www.antypa.gr και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω αυτού διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ορίζει ζητήματα που αφορούν στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και από το Νόμο περί προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/94) ο οποίος ρυθμίζει ζητήματα σχετικά με τις εξ αποστάσεως πωλήσεις.

Η μη τήρηση των ανωτέρω θα έχει ως αποτέλεσμα, εκτός των τυχόν κυρώσεων, τη διακοπή των υπηρεσιών χωρίς προειδοποίηση. Το  www.antypa.gr διατηρεί το δικαίωμα να πραγματοποιεί αλλαγές στο περιεχόμενο του ιστότοπου και τους παρόντες όρους χωρίς προειδοποίηση. Η χρήση του ιστότοπου ισοδυναμεί με την αποδοχή των όρων αυτών.
Πολιτική επιστροφώνΕν μέσω ανησυχιών για την υγεία και την ασφάλεια που σχετίζονται με το COVID-19, ενημερώσαμε την πολιτική ανταλλαγών μας. Έχετε έως και 7 ημέρες για να ανταλλάξετε αντικείμενα που αγοράσατε. Προσφέρουμε επίσης πίστωση στο κατάστημα για το ποσό αγοράς που ισχύει για 30 ημέρες.

Ποια είδη είναι κατάλληλα για ανταλλαγή; Αντικείμενα που βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση: άπλυτα και άθικτα. Θα επιθεωρήσουμε το στοιχείο. Αντικείμενα που δεν βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση δεν θα γίνονται αποδεκτά. Δεν θα εκδοθεί πίστωση στο κατάστημα.

Περιστασιακά, η υψηλή ζήτηση μας κάνει να εξαντλήσουμε ορισμένα είδη. Εάν δεν έχουμε κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, θα σας ειδοποιήσουμε αμέσως μέσω email.

Σε σπάνια περίπτωση που δεν αναμένεται να ξαναρχίσει κάποιο απόθεμα, ακυρώνουμε την παραγγελία για αυτό το είδος. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν σας χρεώνουμε για το αντικείμενο ή τυχόν φόρους ή έξοδα αποστολής που σχετίζονται με αυτό. Ενδέχεται να δείτε μια προσωρινή εξουσιοδότηση στην πιστωτική σας κάρτα. Ωστόσο, εάν η παραγγελία σας περιλαμβάνει άλλα αντικείμενα, οι φόροι και η αποστολή για αυτό το μέρος της παραγγελίας σας εξακολουθούν να χρεώνονται.

Η πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα θα χρεωθεί τότε κατά την αποστολή των αντικειμένων σας σε εσάς. Εάν η παραγγελία σας αποστέλλεται σε πολλές αποστολές, οι χρεώσεις θα διεκπεραιώνονται ως κάθε μεμονωμένο τμήμα της παραγγελίας αποστέλλεται (θα δείτε πολλά, μικρότερα ποσά να χρεώνονται στον λογαριασμό σας)

Συνήθως μπορεί να χρειαστούν τρεις έως επτά ημέρες για να εκκαθαριστεί ο λογαριασμός σας το ποσό της αγοράς. Η τράπεζά σας ελέγχει τη χρονική στιγμή των εξουσιοδοτήσεων και των πληρωμών από τον λογαριασμό σας. για λεπτομέρειες επικοινωνήστε με την τράπεζά σας.


* Για λόγους υγιεινής, τα εσώρουχα, τα μαγιό και τα αρώματα δεν επιστρέφονται.
* Σας συμβουλεύουμε να ελέγχετε τα προϊόντα αμέσως μετά την παράδοση.

Μέθοδοι επιστροφής

Οι δύο τύποι απόδοσης είναι ανταλλαγή και πίστωση στο κατάστημα.

Ανταλλαγές

Μπορείτε να ανταλλάξετε το προϊόν σας μέσω του e-shop timesstore.gr ή στο Κατάστημα. Η επιστροφή είναι διαθέσιμη έως και 7 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης.

Πίστωση στο κατάστημα
Κατά την επεξεργασία της επιστροφής, ο αγοραστής θα λάβει πίστωση στο κατάστημα για τη συνολική αξία των αντικειμένων που ανταλλάσσονται. Η πίστωση στο κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επόμενη παραγγελία σας από το timesstore.gr εντός 7 ημερών από την επιστροφή.
Η πίστωση στο κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μία φορά μόνο σε μελλοντική παραγγελία εντός 30 ημερών.
Δεν μπορεί να συνδυαστεί με άλλες πιστώσεις στο κατάστημα.
Πρέπει να χρησιμοποιηθεί στο σύνολό της σε μια παραγγελία που είναι ίση ή μεγαλύτερη από την αξία της πίστωσης στο κατάστημα.

Αποστολή
Θα είστε υπεύθυνοι για το δικό σας κόστος αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.
Εάν λάβετε πίστωση στο κατάστημα, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρείται από την επιστροφή χρημάτων σας.


Αποστολή & παράδοσηΣτέλνουμε σε Ελλάδα, Κύπρο και παγκοσμίως μέσω ACS COURIER και DHL και ΕΛΤΑ (Ελληνικό ταχυδρομείο). Σύμφωνα με τους ισχύοντες διεθνείς κανονισμούς εμπορίου, θα υπάρχει επίσημη απόδειξη ή τιμολόγιο μέσα στο δέμα, μαζί με τα εμπορεύματα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα φέρει το συνολικό ποσό των αγορασθέντων εμπορευμάτων σε ευρώ. Επίσης, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα δείχνει το ποσό κάθε αντικειμένου που αγοράστηκε.


Τέλη:

Ισχύει μόνο για χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΔΕΝ είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν δασμούς που σχετίζονται με τα τελωνεία στη χώρα σας.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν καθυστερήσεις ή άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τα τελωνεία της χώρας σας.
Παράδοση με DHL Express. Η DHL θα μπορούσε να σας χρεώσει για την επεξεργασία των εγγράφων εκτελωνισμού. Αυτή η χρέωση ποικίλλει ανά χώρα και αποτελεί ευθύνη του πελάτη. Συμβουλευτείτε το τοπικό γραφείο DHL πριν από την παραγγελία για να επαληθεύσετε όλες τις ισχύουσες χρεώσεις

Εξοδα αποστολής
Τα έξοδα αποστολής υπολογίζονται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα έως το 2020:


Ωρα παράδοσης
  Εν μέσω ανησυχιών για την υγεία και την ασφάλεια που σχετίζονται με το COVID-19, ο χρόνος αποστολής διαφέρει.
* Λάβετε υπόψη ότι οι τελωνειακοί δασμοί, ο φόρος επί των πωλήσεων στις εισαγωγές, καθώς και τα έξοδα διαχείρισης που χρεώθηκαν στον παραλήπτη από τον ταχυμεταφορέα μας, με εντολή του τελωνείου, δεν μπορούν να επιστραφούν από την Times Store, ακόμη και στην περίπτωση που τα αντικείμενα πρέπει να είναι ανταλλάσσονται.,


Μέθοδοι πληρωμής


 

1. Πιστωτική κάρτα (διαθέσιμη πολύ σύντομα!):

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και προπληρωμένες κάρτες και χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από τις περισσότερες τράπεζες μέσω της Pireaus bank, ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών που λειτουργεί από τον αξιόπιστο συνεργάτη μας Pireaus, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών.
 
Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποκαλύπτονται στο antypa.gr καθώς η συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ της τράπεζάς μας και της τράπεζάς σας. Τα στοιχεία της ευαίσθητης κάρτας σας διατηρούνται ιδιωτικά από ένα αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.
 
 
2. Αντικαταβολή (C.O.D):

Πληρώνετε το συνολικό τιμολόγιο όταν λαμβάνετε τα δέματα. Η παράδοση μετρητών είναι διαθέσιμη προς το παρόν μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται στην Κύπρο και την Ελλάδα.


3. Τραπεζική Κατάθεση:


Μπορείτε να πληρώσετε μέσω ενσύρματης μεταφοράς, Internet Banking ή Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Χρημάτων (ΗΜΧ). Κατά την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τον αριθμό της παραγγελίας σας.
1. Τράπεζα - Eurobank 2. ΤΡΑΠΕΖΑ - Πειραιάς


 
4. PayPal:
Το PayPal παρέχει έναν τρόπο αποστολής χρημάτων σε οποιονδήποτε στον κόσμο που έχει διεύθυνση email.
Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για πληρωμές PayPal.


Το PayPal είναι ένας απλός τρόπος πληρωμής μέσω διαδικτύου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια διεύθυνση email για να κάνετε ασφαλείς online πληρωμές χρησιμοποιώντας τη χρεωστική σας κάρτα, την πιστωτική σας κάρτα, τον τραπεζικό λογαριασμό ή το υπόλοιπο PayPal.
Μπορείτε να ψωνίσετε γνωρίζοντας ότι το PayPal δεν μοιράζεται τα οικονομικά σας στοιχεία με τους λιανοπωλητές και ότι τα χρήματα και οι πληροφορίες σας παραμένουν ασφαλή με τα κορυφαία εργαλεία προστασίας της απάτης στον κλάδο της PayPal.Όμως, πρώτα, πρέπει να καταχωρίσετε τα στοιχεία σας (συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας) στο PayPal. Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας αποφασίζετε για έναν κωδικό πρόσβασης, ώστε να είστε ο μόνος που θα έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο PayPal.Τα πλεονεκτήματα για τον αγοραστή (εσείς) είναι:
· Όταν πληρώνετε με PayPal μπορείτε να λάβετε πλήρη προστασία για τις αγορές σας χωρίς επιπλέον κόστος.
· Χωρίς να χρειάζεται να εισαγάγετε στοιχεία πληρωμής, το PayPal είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος πληρωμής με λίγα κλικ.
· Έχετε τη δυνατότητα να πληρώνετε στο τοπικό σας νόμισμα χωρίς να πληρώνετε τραπεζικά τέλη (τραπεζικές χρεώσεις για διεθνή τραπεζικά σχέδια ή τέλη μετατροπής νομίσματος)
Έχετε μια άμεση καταγραφή της πληρωμής σας στο email σας, που παρέχεται από το PayPal

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποκαλύπτονται στο antypa.gr καθώς η συναλλαγή πραγματοποιείται στο Paypal.


Πολιτική Προσωπικών ΔεδομένωνΑυτή η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων έχει καταρτιστεί για να εξυπηρετήσει καλύτερα εκείνους που ενδιαφέρονται για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι προσωπικές τους πληροφορίες (PII) και ότι αυτός ο δικτυακός τόπος συμμορφώνεται με το νόμο της ΕΕ για το GDPR. Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου μας για να κατανοήσετε με σαφήνεια τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, προστατεύουμε ή χειριζόμαστε με άλλο τρόπο τις προσωπικές σας πληροφορίες σύμφωνα με τον ιστότοπό μας.

Ποιες προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το ιστολόγιό μας, τον ιστότοπο ή την εφαρμογή μας;

Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή σας στον ιστότοπό μας, κατά περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να εισαγάγετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη διεύθυνση αλληλογραφίας, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν στην εμπειρία σας και είναι αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Πότε συλλέγουμε πληροφορίες;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν εγγραφείτε στον ιστότοπό μας, τοποθετήσετε μια παραγγελία, εγγραφείτε σε ένα ενημερωτικό δελτίο, συμπληρώσετε μια φόρμα ή εισάγετε πληροφορίες στον ιστότοπό μας.


Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε;


Συλλέγουμε πληροφορίες μόνο οταν εσεις κάνετε εγγραφή, παραγγελία ή χρησιμοποιείτε την φόρμα επικοινωνίας. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε τις χρησιμοποιούμε μόνο για την επικοινωνία με εσάς κατόπιν διού σας ερωτήματος ή παραγγελίας.

Οι πληροφορίες που συλλέγουμε είναι Ονομα/Επώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνο, Email, και προεραιτικά ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επωνυμία, Δραστηριότητα.

Δεν συλλέγουμε και δεν αποθηκέυουμε οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά οικονομικά στοιχεία οπως αριθμούς καρτων κλπ κατα την παραγγελία σας. Οι συναλλαγές αυτες διεκπεραιώνονται μεσω τραπεζικών συστημάτων.


Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς όταν εγγραφείτε, κάνετε μια αγορά, εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, ή χρησιμοποιήστε ορισμένες άλλες λειτουργίες του ιστότοπου με τους ακόλουθους τρόπους:
      • Για να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας.
      • Για επικοινωνία μετά από αλληλογραφία (ζωντανή συνομιλία, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή τηλεφωνική επικοινωνία)
      • Δεν δίνουμε σε τρίτους τα στοιχεία σας για κανένα λόγο και παραμένουν εμπιστευτικά μόνο σε εμάς για επικοινωνία μαζί σας.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Ο ιστότοπός μας ελέγχεται τακτικά για τρύπες ασφαλείας και γνωστά σημεία ευπάθειας, ώστε η επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής.
Χρησιμοποιούμε τακτική σάρωση με κακόβουλα προγράμματα.Τα προσωπικά σας στοιχεία βρίσκονται πίσω από ασφαλή δίκτυα και είναι προσβάσιμα μόνο από περιορισμένο αριθμό ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες. Επιπλέον, όλες οι ευαίσθητες / πιστωτικές πληροφορίες που παρέχετε κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας όταν ένας χρήστης τοποθετεί μια παραγγελία εισάγει, υποβάλλει ή αποκτά πρόσβαση στις πληροφορίες για να διατηρήσει την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.
Όλες οι συναλλαγές επεξεργάζονται μέσω ενός παροχέα πύλης και δεν αποθηκεύονται ή επεξεργάζονται στους διακομιστές μας.

Ποιες είναι οι επιλογές σας για τον έλεγχο των προσωπικών σας δεδομένων;

Σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια ή μετά τη συναλλαγή σας, έχετε το δικαίωμα:

    - Να είστε ενημερωμένοι για τα αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα
    - Αποκτήστε πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα
   -  Διορθώστε τα προσωπικά σας δεδομένα
   -  Ζητήστε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων
   -  Περιορίστε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
   -  Φορητότητα δεδομένων
    - Καταθέστε καταγγελία σε εποπτική αρχή


Πολιτική cookies

Χρησιμοποιούμε "cookies";

Ναί. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών του μεταφέρει στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (αν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στα συστήματα του ιστότοπου ή του παρόχου υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησης και να καταγράφουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες.
Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας βάσει προηγούμενης ή τρέχουσας δραστηριότητας ιστότοπου, η οποία μας επιτρέπει να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες.
Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα του ιστότοπου και την αλληλεπίδραση του ιστότοπου, ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στο μέλλον.
Ποιά "cookies" αποθηκέυονται στη συσκεύη σας;