Η εταιρείαΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των κεραμικών δομικών προϊόντων για τέσσερις συνεχόμενες γενιές. Ο Ελευθέριος Αντύπας έβαλε το πρώτο πετραδάκι γύρω στα 1975 στα στην πόλη της Πρέβεζας με την διάθεση των πρωτων πλακιδιων και ειδών υγιεινής στην κατασκευή κατοικιών της πόλης.


Για αρκετά χρόνια, δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι αυτή η μικρή «οικογενειακή» επιχείρηση προμήθευε την πλειοψηφία των οικοδομικών έργων του νομου μας. Τα σκήπτρα πλέον αναλαμβάνει η Μάιρα Αντύπα με την νέα ‘’Gallery’’ πλακιδίων & ειδών υγιεινής με (minimal shoowroom) παρουσίαση των μεγαλύτερων Οίκων του εξωτερικου αλλά και της Ελλάδας!


Τα προϊόντα της εταιρίας μας ξεχωρίζουν για το μοναδικό τους στυλ, την καλαισθησία, την πολυτέλεια που αποπνέουν και πάντα με την υπογραφή καταξιωμένων Ιταλικών και Ισπανικών οίκων. Η εταιρία στα πλαίσια συχνών επισκέψεων σε εκθέσεις ανά τον κόσμο και με την ασταμάτητη ενημέρωση σε ότι αφορά την σύγχρονη αρχιτεκτονική, διαθέτει μια πολύ μεγάλη γκάμα από προϊόντα για όλους τους χώρους του σπιτιού και με “δυνατό όπλο” τα πλήρως επιβλητικό showroom, μπορεί να καλύψει όλες τις επιθυμίες των πελατών της.


Σκοπός μας να προτείνουμε στους πελάτες, λύσεις οι οποίες εναρμονίζονται στις ανάγκες τους και συγχρόνως εκφράζουν χωρίς να παρασύρονται σε ακρότητες, τις πιο σύγχρονες σχεδιαστικές απόψεις. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση σας.


Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η δημιουργία σταθερών και μακροχρόνιων σχέσεων με τους προμηθευτές της, ώστε να μπορεί να προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας.


<< Atlas Concorde, Marazzi, Sant Agostino, Casalgrande, Padana, La Fabbrika, 41zero42Wow Ceramica IBERO, Ragno >>

Μεγάλοι οίκοι του εξωτερικού μας εμπιστεύονται για τη διάθεση των προϊόντων τους.